Etusivu Palvelut Hinnasto Tuotteet Henkilökunta
 

Sim Sensitive on kotimainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomat ja hypoparfymoidut tuotesarjat saavat kiitosta korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta päivittäin.

Sim Sensitive tarjoaa turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin.

Tiloissamme on Sim Sensitiven noutotukku, joten meillä on hyvä valikoima ja edulliset hinnat niin kuluttajille kuin yrittäjille. Tälle sivulle on listattu suosituimmat Sim Sensitiven tuotesarjat.

 

System 4 Therapeutic Hair Spa
Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin

Kokonaisvaltainen, hajusteeton hiusten ja hiuspohjan terapiasarja, joka sisältää aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Hoitaa ja ennaltaehkäisee hiuspohjan häiriöitä, kuten hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista.

 

Bio Botanical
Ehkäisee hiustenlähtöä

Tehokas ja hajusteeton hoitosarja, jonka koostumus on erityisesti suunniteltu vahvistamaan hiusta ja nopeuttamaan hiusten kasvua. Aktiiviset tehoaineet ja yrttiuutteet vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja ehkäisevät hiustenlähtöä

 

DS

Jokainen DS-tuote perustuu filosofiaan, jossa kaikki ylimääräinen, kuten hajusteet, väriaineet ja tarpeettomat raaka-aineet on riisuttu pois, tinkimättä tuotteiden tehokkuudesta, hoitavuudesta tai turvallisuudesta.

  • Täydellinen valikoima hajusteettomia tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun
  • Turvallinen tuotesarja koko perheen käyttöön
  • Soveltuu herkistyneille ja allergisille
  • Tuoksuton työskentely-ympäristö kampaajalle ja hänen asiakkailleen
  • Raikkaat, kauniit ja terveet hiukset
 

Argan Care

Argan Care -tuotesarjan vaikuttavin raaka-aine on arganpuun siemenistä uutettu arganöljy, jota kutsutaan myös Marokon nestemäiseksi kullaksi. Arganöljy sisältää runsaasti tärkeitä omega-3-, omega-6- ja omega-9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Tuotteissa on miellyttävä hypotuoksu.

 

Forme

Hypo-tuoksuinen hiusten hoito- ja muotoilutuotesarja eri hiuslaaduille.

 

SensiDO Match

SensiDO-tuoteperheen uutuus on ammoniakiton värihoitoaine, joka lisää hiukseen kiiltoa, parantaa sävyä ja sävyn intensiteettiä. Hiusta vahingoittamaton koostumus uudistaa sävyä värikäsittelyiden välillä. SensiDO Match levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdotaan. Värjäystulos kestää 6–8 pesua.

 

CX Corrector mineral removing therapy

Hellävarainen, kelatoiva ja syväpuhdistava hoitosarja kovasta vedestä johtuvien epäpuhtauksien ja metallien tehokkaaseen poistoon. Parantaa hiusvärin ja kiharakäsittelyjen kestoa.

Hiustyyppi: Kaikki hiustyypit, erityisesti ne, joissa metallijäämiä