Etusivu Palvelut Hinnasto Tuotteet Henkilökunta
 

SANTE tuotesarjan juuret ovat Sveitsissä, Alppien juurilla. Nykyään sarja on saksalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajan Logocosin valmistama, joka kuuluu Saksan merkittävimpien luonnonkosmetiikkavalmistajien joukkoon.

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa paitsi raaka-aineilla, myös kokemuksella on suuri merkitys. Nykyaikainen teknologia yhdistettynä vankkaan tietotaitoon tekee SANTE tuotteista turvallisia ja hyvin siedettyjä, puhumattakaan tuotteiden erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Kaikissa SANTE hoitotuotteissa käytetään huolella valittuja luomulaatuisista kasveista saatuja vaikuttavia raaka-aineita kuten öljyjä ja uutteita. Lähtökohtana ovat olleet kasviraaka-aineiden perusteelliset testaukset, jotta ainesosien hoitovaikutukset ja mahdollisesti allergiaa aiheuttavat ominaisuudet on selvitetty. Tuoteresepteissä on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotta jokaisen yksittäisen tuotteen raaka-ainemäärät ja koostumukset on saatu optimaaliselle tasolle.

Ihmisten allergiat ja ihoherkkyydet lisääntyvät jatkuvasti. Siksi raaka-aineilta vaaditaan ehdotonta puhtautta ja hypoallergeenisia ominaisuuksia. Tuotteiden rauhoittavia ominaisuuksia ja niiden miellyttävyyttä testataan säännöllisesti vapaaehtoisilla ihmisillä ihotautilääkäreiden valvonnassa. Raaka-aineet valitaan tarkoin ja varmistetaan, että niiden ominaisuudet säilyvät tuotantoprosessin aikana.

 

SANTE 100% kasvihiusväri

SANTE hiusvärit ovat hennavärejä, jotka sisältävät myös muita kasveja tuomaan sävyjä. Sävyä tuomassa on mm. cassiaa, pähkinän paloja, ratanianjuurta, kurkumaa, indigoa, kahvia, punajuurta, tuomipuun kuorta, hibiscusta, raparperia. Lisäksi hoitavina aineosina käytetään merileväuutetta ja vehnäproteiinia. SANTE luonnonhiusväreillä saa upeat, värikylläiset ja kiiltävät hiukset. Koska väreissä ei ole kemiallisia hapetteita, niillä ei voi vaalentaa hiuksia.

 

SANTE Family - tuotteet koko perheelle

Miedot SANTE-tuotteet ovat paitsi ympäristoystävällisiä myös ihmisystävällisiä. Ne eivät sisällä synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita tai vahvoja pesutendsidejä ja emulgaattoreita. Tuoksuiltaan miedot tuotteet ovat myös hyvin siedettyjä ja sopivat usemmille, myös herkkäihoisille ja lapsille.

 

SANTE Muotoilutuotteet

Hiuslakka, muotovaahto, muotoilugeeli ja muotoiluvaha.