Etusivu Palvelut Hinnasto Tuotteet Henkilökunta
 

Ekokampaamopalvelut:

Kasvivärjäys

Hennasta, cassiasta, luomuyrteistä ja muista luonnonantimista syntyy 100% luomukasviväri, joka kruunaa luonnollisen kauneutesi. Kasviväri on hyvä vaihtoehto synteettisille väreille allergisoituneille. Kasviväri on erittäin hellävarainen hiuspohjalle ja jokaisen värjäyskerran jälkeen hiuksen kunto paranee.

Savihoito

Savihoito poistaa ylimääräiset kemikaalit hiuksista ja kuona-aineet hiuspohjasta. Se on erinomainen hoito edistämään hiusten kasvua ja vähentämään hiustenlähtöä. Mineraalirikas savi antaa hiuksille runsautta.

Merilevähoito

Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksia tehokkaasti ja poistaa niistä haitallisia aineita kuten rautaa ja kuparia. Merilevähoito myös kosteuttaa hiuksia. Tuloksena hiusten väri kirkastuu. Hoito sopii hyvin silloin kun hius ei enää taivu, kun siinä on liikaa kemiallisia hiuskäsittelyjä tai kun haitta-aineet vaikuttavat hiuksen väriin ja kuntoon. Merilevähoito on erittäin kokonaisvaltaisesti puhdistava.

Öljyhoito intialaisella päänhieronnalla

Öljyhoidossa valitaan hiuksille ja hiuspohjalle tarkoin sopivat luomuöljyt. Öljyt hierotaan intialaisella päänhieronnalla, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Öljyjen runsaat ravinteet ja vitamiinit suojaavat ja
vahvistavat hiuksia ja hiuspohjaa. Hiukset saavat rakennetta ja kosteutta. Öljyillä hoidetaan myös erilaisia hiuspohjan ongelmia kuten hilsettä ja
ihottumia.

Energialeikkaus

Energialeikkaukseen sisältyy hiusten muotoilu yhdistettynä rentouttavaan päänhierontaan. Päämääränä on selkeä ja puhdas tekninen leikkaus, joka antaa hiuksille mahdollisuuden ottaa takaisin oma voimansa. Hiukset pysyvät energialeikkauksen jälkeen pitkään mallissaan ja tuntuvat tuuheilta ja ilmavilta.


 

Parturi-kampaamopalvelut:

Ekopalveluiden lisäksi saat meiltä kaikki perinteiset parturi-kampaamopalvelut. Tämän lisäksi teemme myös meikit ja kampaukset arkeen ja juhlaan sekä hiustenpidennykset ja tuuhennokset.

Käytämme hajusteettomia ja säilöntäaineettomia hiusvärejä sekä permanenttiaineita joista on myös minimoitu muut haitta-aineet.

Savuton henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleeksi Hyvän Ilman Kampaamoon!

 

Mikrokamera-analyysi

Mikrokameran avulla voimme tarkastella hiuspohjaa 500-kertasena suurennoksena. Tämä auttaa meitä määrittelemään hiuspohjan ongelmia huomattavasti tarkemmin kuin paljaalla silmällä. Mikrokamera-analyysi auttaa meitä hoitamaan esimerksiksi: kuivaa tai atooppista hiuspohjaa, hilseilyä, liikarasvoittumista, muovikertymiä ja näistä johtuvaa hiustenlähtöä.